+45 98 24 89 99
Åbningstider

Grønhøj

Fakta:

Grønhøj og Kettrup Bjerge er meget populære feriebyer, som ligger i et skønt naturområde ved Jammerbugten. Herfra er der ca. 6 km til Løkken og 8 km til Blokhus. Stranden i Grønhøj er fantastisk. Hvis I skal købe ind, finder I et supermarked i Grønhøj Feriecenter. I kan også køre til Løkken eller Saltum, hvor der er supermarkeder, der er åbent hver dag fra morgen til aftenen. Mellem Rødhus og Løkken er det tilladt at køre bil på stranden. Det er en strækning på over 20 km. Derfor er der frit valg, når I vil finde et godt sted at bade og solbade på stranden. Det anbefales, at I bliver ved de etablerede badesteder, når I vil svømme. Grønhøj strand har det Blå Flag, dvs. at stranden og vandet er ren og at der er gode faciliteter.

Beskrivelse af området:

I området i og omkring Grønhøj kan I bo godt og roligt samtidig med, at I er i nærheden af de to populære feriebyer Løkken og Lønstrup. I Grønhøj kan I slappe af, og hvis I har lyst til at opleve feriebyernes aktiviteter, er disse kun få minutters kørsel væk.

Den kilometerlange hvide sandstrand i Grønhøj byder på masser af aktiviteter om sommeren. I kan ikke kun bade og slappe af, men blandt andet løbe en tur, cykle, spille fodbold eller beachvolleyball. Ved Vesterhavet er der næsten altid frisk blæst, så I kan godt dyrke motion på stranden om sommeren uden at temperaturen bliver ubehagelig. Muligheder er der mange af, også på regnvejrsdage. Der er forskellige golfpladser og put & take søer i nærområdet. I kan også fiske fra kysten. Til børn findes der en minigolf bane, og til voksne og større børn er der mulighed for bowling. Der findes flere spændende aktivitetsmuligheder i området, derfor bliver en ferie i Grønhøj aldrig kedelig.

I Grønhøj kan I køre på stranden i jeres bil. Det er en stor fordel især for børnefamilier, da I ikke behøver at bære legetøj, madpakker, håndklæder og hvad I ellers har brug for.

Søgeresultat: sommerhuse
Åben udvidet søgning
Søgeresultat: Sommerhuse