+45 98 24 89 99
Åbningstider

Blokhus

Smukke hvide sandstrande, bølgende klitter med marehalm, der vajer i vinden – det er ferie i et privat sommerhus i Blokhus i Nordjylland. Den smukke strand er en af hovedattraktionerne i Blokhus, men det gamle fiskerleje har mere end strand at byde på. Her finder I dejlige spisesteder, gode butikker og sjove attraktioner. Blokhus har udviklet sig fra et fiskerleje til en turistby og her sker der altid noget, derfor er sommerhusudlejning i Blokhus meget populært. I løbet af sommeren er der mange spændende arrangementer i Blokhus by og på stranden kan I købe frisk fisk og tage med hjem til jeres sommerhus.

2 km udenfor Blokhus ligger byen Hune, som kun er adskilt fra Blokhus af et skovbælte. I Hune finder I både sommerhuse samt butikker og lejer I et privat sommerhus her, er I ikke langt fra Blokhus og den skønne strand. Hune ligger i et dejligt plantageområde med lyngklædte bakker og er et godt sted til vandre- og cykelture ad de anlagte stier.

I Blokhus er der ingen tvivl om den skønne natur og udover den fantastiske strand, kan I også nyde den smukke Blokhus Klitplantage på jeres ferie i sommerhus. Her finder I bl.a. en dejlig sø, en naturlegeplads og en hundeskov. Hvis I interesserer jer for kunst og kunsthåndværk, har Blokhus meget at byde på. Lej et privat sommerhus her og besøg de mange små gallerier og kunsthåndværkere. Nogle steder finder I endda åbne værksteder, hvor I kan se den spændende produktion. Der er gode muligheder for at gøre et unikt køb her og få et dejligt minde med hjem fra jeres ferie i sommerhus i Nordjylland.

Blokhus natur

Blokhus strand er noget helt særligt. Den brede hvide sandstrand med det flotte klare vand indbyder til skønne strandeventyr for hele familien på jeres ferie i sommerhus. Spil bold sammen på stranden, byg sandslotte, saml muslingeskaller og nyd naturens legeplads sammen. I klitterne kan I løbe om kap og kure ned ad de bløde sandbakker. Naturens rutchebaner er evigt sjove og på toppen er der altid en skøn udsigt udover vandet. I kan også puste badedyrene og badebolden op og bade i vandet. Hvis I har taget snorkel med, kan I se hvilken verden, der gemmer sig under vandoverfladen. På jeres ferie i et privat sommerhus i Blokhus kan I også dyrke windsurfing. På Blokhus strand må I køre helt ned på stranden og I kan derfor nemt få jeres ting med jer og bruge bilen til opbevaring. I kan også køre en tur i bil langs stranden fra Rødhus til Løkken. Når aftenen falder på kan I gå skønne ture langs stranden og sidde i marehalmen i klitterne og se den smukke solnedgang. Det smukke Vesterhav kan vise sig som en brusende kulisse til stranden eller ligge mildt hen, så hver oplevelse ved stranden er ny. Når I lejer et privat sommerhus i Blokhus, har I nem adgang til dejlige oplevelser ved stranden.

Kig op i skovens grønne tage, når I besøger Blokhus Klitplantage. Den store plantage byder på timevis af sjov for både familiens tobenede og firbenede. Familiens hund kan nyde dejlige ture i hundeskoven i Blokhus Klitplantage. I Gateway Blokhus i Blokhus Klitplantage kan I tage på dejlige vandre- og cykelture eller I kan suse igennem skoven på mountainbike. Har I ikke medbragt egne cykler på jeres ferie i sommerhus i Nordjylland, kan I ikke langt fra pladsen leje nogle.

Besøg Blokhus Klitplantage under jeres ophold i et privat sommerhus og gå en tur ad fx Brændevinsstien, se om I kan finde Kongeegen eller hold øje med de gamle gravhøje. Smukke naturoplevelser venter og I kan altid vende tilbage til det grønne område efter flere. I Gatewayen kan børnene hygge sig på naturlegepladsen, I kan prøve de opstillede fitnessredskaber og fiske i Nørre Sø. Her er der altså rig mulighed for at nyde en skøn natur og være aktive efter egne ønsker. Når I har boltret jer i de smukke omgivelser, kan I nyde jeres frokost i picnic områderne og tilberede mad på grillpladserne og i naturbageovnen. Har I lyst til at opleve naturen med et godt spil golf på jeres ferie i sommerhus, kan I i Blokhus Golf Klub nyde et parti i smukke naturomgivelser.

Spændende seværdigheder

Hold jeres ferie i et privat sommerhus i Blokhus og nyd byens helt særlige hyggelige atmosfære. Gå rundt blandt de mange spændende butikker og gør gode indkøb. Om sommeren kan I på byens torv høre koncerter og opleve spændende arrangementer. I Blokhus og omegn kan I finde spændende kunsthåndværk. Besøg gallerier og kunsthåndværkere med åbne værksteder. I de åbne værksteder kan I følge den interessante tilblivelse af et unikt stykke kunst. Gå på jagt blandt flotte farver og materialer og gør spændende fund. Måske skal I have et smukt maleri med hjem fra jeres ferie i sommerhus i Blokhus.

I Blokhus finder I mange gode spisesteder, hvor I kan nyde en bid mad. Udvalget af restauranter spænder bredt og der er steder med fisk på menuen, god dansk mad, italienske retter, cafémad og meget mere. I finder nemt noget for enhver smag og måske frister det med flere hyggelige aftener, hvor I spiser ude. Mange steder kan I også tage maden med hjem og nyde den i de vante omgivelser i jeres sommerhus. Det er hyggeligt at sidde på terrassen ved jeres sommerhus og nyde at have god tid til at spise og hygge sig med et glas vin.

Med sommerhusudlejning i Blokhus kan I få mange gode oplevelser. Fårup Sommerland, kræmmermarked, Sandskulptur Festival og Anne Justs Have er bare nogle af de seværdigheder, som I kan besøge på jeres ferie i sommerhus i Nordjylland. Mærk suset i maven og hør de glade hvin, når I tager en tur i en af de sjove rutchebaner i den flotte forlystelsespark Fårup Sommerland. Fårup Sommerland ligger i skoven udenfor Blokhus og her kan hele familien sagtens få en dag til at gå. Her er et skønt vandland med sjove vandrutchebaner, store legepladser og forlystelser for både store og små. I kan selv medbringe jeres egen picnickurv eller spise på et af de mange spisesteder i parken.

Har I lyst til at tage på kræmmermarked, så besøg kræmmermarkedet i Hune, som afholdes hver søndag i sommersæsonen. Det spændende marked tiltrækker mange mennesker, som er på jagt efter spændende skatte. I boderne hos de mange kræmmere kan I finde stort og småt, så der er helt sikkert noget der kommer til at friste jer. Markedet strækker sig fra rundkørslen og hele vejen op til Blokhus Klitplantage og markerer starten på en dejlig sommersæson i Blokhus og Hune. Så tag på tur fra jeres sommerhus og se om ikke I finder noget spændende.

I kan også lade jer imponere af de flotte sandskulpturer til Blokhus Internationale Sandskulptur Festival i Skulpturparken ved Kulturhuset Blokhus. Hvert år åbner Festivalen med et nyt spændende tema for de smukke sandskulpturer. Lad jer overvælde af de internationale kunstneres flotte skulpturer udført i det porøse sand. I må gerne selv medbringe mad og ellers kan I også spise i caféen. På Festivalen finder I desuden en stor sandkasse, hvor I kan prøve om I kan gøre kunstnerne kunsten efter. I skupturparken finder I desuden træskulpturer, stenskulpturer, jernskulpturer og sansehaver. Her er meget at se på og mulighed for en god dag for hele familien.

I blomsterkunstneren Anne Justs Have i Hune træder I ind i et inferno af smukke sanseoplevelser. Den store have er skønt indrettet med farverige blomster og kreative detaljer. Gå på opdagelse blandt de mange flotte blomster samt planter og lad sanserne blive vakt til live her. Nyd de mange finurlige detaljer og bliv måske inspireret til jeres have derhjemme. Er I blevet lidt trætte ovenpå de mange indtryk, kan I i Kaffehuset nyde kringle og kaffe eller the ad libitum til en billig pris. I havens lille butik kan I købe et minde med hjem fra jeres tur i haven. I butikken finder I bøger, keramik, planter og meget andet.

Vores sommerhuse i Blokhus

I Blokhus kan vi tilbyde mange dejlige sommerhuse i forskellige prisklasser. I kan finde et privat sommerhus, der ligger tæt på stranden eller et, der ligger mere privat inde i skoven. Fælles for dem alle er, at I har nem adgang til både strand, skov, Blokhus by og spændende attraktioner. Vi har også luksus sommerhuse i Blokhuse og her kan I leje et sommerhus med pool, spa eller sauna. Så er der mulighed for lidt ekstra wellness på jeres ferie og I kan springe i vandet uanset, hvad vejrudsigten siger. I mange af vores sommerhuse kan I medbringe jeres hund og kombineret med den skønne hundeskov i Blokhus Klitplantage, er den også garanteret en dejlig ferie i sommerhus.

Søgeresultat: sommerhuse
Åben udvidet søgning
Søgeresultat: Sommerhuse